Saturday, May 25, 2013

∫∂ßµœ

L'autèntic arsenal d'armes és a casa del veí. Ara t'acusen de deixar massa feina penjada i després veus que qui té 100 kf d'urani és el veí. Sempre passa desapercebut el molt cabrit. Deu tenir a la meitat del bloc comprat amb les seves joies d'internet.

Dilluns passat va intentar comprar la meva sogra. Li agraden les dones de més de 70, sempre que siguin molt primes i amb mala llet. Crec que deu voler que el peguin, per allò que diuen, perquè ens agrada el contrari, no? No sembla mala dona. No us ho havia confessat mai fins ara però a mi també m'agrada, especialment la seva personalitat. És increïble que una dona de la seva edat, amb la de problemes mentals que li han detectat i encara després de l'amputació de la meitat de la cara per un càncer, desperti tantes baixes passions entre la gent jove.

Crec que va ser a l'última edició de la convenció de distribuïdores de cafè i productes cosmètics de comerç just del Pershú a Barcelona l'any 2006 quan va participar en una instal·lació patrocinada per l'organització de la convenció i la C.M.C.D.F.T. Van amputar el penis a 10 homes, voluntaris de l'art. Els van construir vagines artificials per cirurgia estètica i al cap de 5 mesos van tornar a la galeria on es van introduir els que havien estat seus membres. Havien conservat els membres originals en silicona, per un procés semblant a l'embalsamament i ara tornaven al lloc d'origen però en direcció contrària, al que ara eren vagines creades per poder allotjar als seus antics membres.

L'art sempre és necessari. l'Art és vida. A més crec que es va endur vuit milions d'euros que va repartir entre els veïns de l'urbanització de luxe on viu, també com a part d'una performance anomenada "solidaritat al primer.primer.primer mon".