Tuesday, January 01, 2013

Worms

Sortia del Meskalina super pet. Pels terres. Em va semblar que passaveu amb el cotxe del teu churri, fijo que hi anàveu. Vah! no seràs tant merdes? vaig pensar. Perdent la dignitat que ja no tenia em vaig girar i abans que entréssiu vaig tornar cap a la barra a demanar-me una altre JiggaeMonster. O algo així. A partir d'aquí no recordo més. Tot el que se m'ho ha explicat un col·lega que s'hi va quedar fins que chapaven per la churri, perquè? ara no ve al cas.

Es veu que em devia entrar una caguera de l'hòstia. Com sempre que vaig a aquests llocs i em quedo fins que chapen. No en tinc ni puta idea de què vaig fer malament al vàter, a part d'anar tajadíssim, però que vaig sortir d'allà amb la camisa marró de cagada i les mans plenes de merda i puta vomitera verda. Panorama! Coll avall vomitat i mitja esquena cagada. I les mans cagades per repartir bona merda amb tothom.

Em vaig fotre a fer el papós amb les nenes que hi havia per allà a la porta del vàter... totes cridant, els novios fotent-me punys... Es veu que algun que devia anar mamat com jo em va abraçar i vam tornar saltant a la sala petita i m'hi vaig quedar una estona. En 10 minuts estava sense pantalons, els segurates m'havien pillat per banda i m'havien fotut fora. I més d'un puny em va caure, per maco.

Què més? Doncs que se me'n va anar del tot. Amb gallumbus i sense jaqueta com anava em vaig posar a donar voltes pel parquing. Vaig trobar el cotxe del teu chorvo i aquí ja va ser el fuá de la nit, no ho supero per anys que visqui!
Amb el cap i els colzes vaig petar el vidre del lateral. Tres talls a la cara i un super tajo al braç. I el regal d'any nou va ser fi, finissim! Tot ple de sang i no n'havia tingut prou abans. Encara tenia xocolateta calentona i vaig fotre el cul per la finestra i m'hi vaig cagar.